Det første år i Holmsø Silkeborg

Det første år i resortet blev fejret med et beboerinitiativ i form af en stor jubilæumskoncert med både musik, sang og opera.

Det første år i Holmsø Silkeborg

Det første år i Holmsø Silkeborg

 

Et resortfællesskab

Man skal nogle gange knibe sig selv i armen. Så mange beboere i Holmsø, der er en forskel i hinandens liv og smitter hinanden med så positiv en energi.

Vi kalder fællesskabet et resortfællesskab. Et resortfællesskab er en kombination af privat bolig, ekstraordinære resortfaciliteter og velfungerende fællesskaber.

Jubilæumskoncert

De ca. 100 forventningsfulde beboere som udgjorde publikum, blev ikke skuffede. Alle havde en god aften og fik bekræftet hvad det betyder, når fællesskaber og fælles kræfter forenes!
Efterfølgende var der kage og bobler i orangeriet, som var den helt rette og stemningsfulde ramme for afslutningen på en dejlig aften. 

Fejring i caféen

Det første år i Holmsø blev i samme måned ligeledes fejret i caféen. Caféudvalget havde inviteret til boller og kage, og en beboer havde i dagens anledning digtet en sang om det første års tid i Holmsø.
Når man bor i Holmsø, er der altid noget at glæde sig over. Vi ser frem til de næste mange år i godt selskab og flere begivenheder at fejre. 🥳

 

En god sag at støtte for Holmsø

25 juni 2024

Beboere i Holmsø Silkeborg gik sammen om deltagelse i "Stafet for Livet" og gav en stor flot donation til Kræftens Bekæmpelse.

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland".